Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow BADÁR SÁNDOR KARINTHY-GYŰRŰS HUMORISTA ÖNÁLLÓ ESTJE
BADÁR SÁNDOR KARINTHY-GYŰRŰS HUMORISTA ÖNÁLLÓ ESTJE Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. február 23.
Szöveget nem szeret tanulni, a felvételeken legtöbbször improvizál. A stand-up comedy művelője: nem hivatalos rekordként egyszer hét és fél órán át beszélt a közönséghez a Szegedi Ifjúsági Napokon. A bakterházból indult, és bár azóta a pálya már nem kötött, mégis szinte mindenki humor vonalról ismeri. - Hamarosan Kápolnásnyéken is fellép Badár Sándor!

 

2024. február 23. (péntek) 19:00 óra


BADÁR SÁNDOR KARINTHY-GYŰRŰS HUMORISTA ÖNÁLLÓ ESTJE

 

 

Badár Sándor önálló estje

 


Szöveget nem szeret tanulni, a felvételeken legtöbbször improvizál. A   stand-up comedy művelője: nem hivatalos rekordként egyszer hét és fél órán át beszélt a közönséghez a Szegedi Ifjúsági Napokon. A  bakterházból indult, és bár azóta a pálya már nem kötött, mégis szinte  mindenki humor vonalról ismeri. Többszöri átszállás után a sín-házból  végül a Dumaszínházba érkezett, ahol segített letenni a talpfákat. 

Improvizatív humorista és karakterszínész, aki többrendbeli mozifilm-Szőkítéssel, illetve a szentesi humormaffia tagjaként, poénszervezetben elkövetett, folyamatos viccelődéssel vádolható. 
Karrierjét mindig is nagyban befolyásolta az állatokhoz fűződő viszonya, így a Boldog lovak mellett Papírkutyákat, egy Citromdisznót, sőt, még egy Vattatyúkot is Kontroll alatt kellett tartania, mielőtt megérintette volna A média diszkrét bája. Manapság hivatásszerűen beszél Badárságokat, és nem panaszkodik, hiszen már a mesebeli Afrika 
is behódolt neki. Ellenáll az idegen nyelveknek, pedig már egy olasz  teleshop-nyelviskolát is elvégzett.

 

Díjai
A filmkritikusok díja (2004)
Szentes Városért Emlékérem (2008)
Bonbon díj (2006; 2011)
Karinthy-gyűrű (2013)

Jegyár: 4500 Ft.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >