Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Szombaton a Paks érkezik az Alba Regia Sportcsarnokba
Szombaton a Paks érkezik az Alba Regia Sportcsarnokba Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 02.
Az alapszakasz végéhez közeledve tovább növelheti győzelmei számát az Arconic-Alba Fehérvár együttese. A fehérváriak az utolsó rájátszáshelyért harcoló Atomerőmű SE Paksot látják vendégül március 2-án, szombaton.

 

 

A Tippmix NB I férfi kosárlabda bajnokság 22. fordulójában az Arconic-Alba Fehérvár az ASE Paks csapatát látja vendégül március 2-án, szombaton 17.00 órától az Alba Regia Sportcsarnokban. Az Arconic-Alba Fehérvár az előző fordulóban 89-92 arányú vereséget szenvedett a Kaposvár otthonában, akik hármas holtversenyben, 30 egységet összegyűjtve állnak a 7. helyen. A fehérváriak következő ellenfele az a Paks lesz, akik szintén 30 pontot gyűjtöttek össze, de gólarányuk és az egymás elleni eredmények miatt ezzel csak a kilencedik helyen állnak.

A szombati mérkőzés mindkét csapat számára kulcsfontosságú lehet: öt fordulóval az alapszakasz vége előtt a fehérváriak megszilárdíthatják második kiemelésüket, a Paks pedig jó teljesítmény esetén még elcsípheti az utolsó rájátszáshelyet.

Jegyeket a mérkőzés napján a helyszínen lehet vásárolni. Az ülőjegyeket 4000, az állójegyeket pedig 3000 forintos áron válthatják meg a szurkolók. További jegy- és bérletinformációk az egyesület honlapján, ide kattintva érhetőek el.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >