Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Még nem késő bepótolni az Oscar-jelölt alkotásokat – Ezeket a filmeket tudod megnézni a Disney+-on
Még nem késő bepótolni az Oscar-jelölt alkotásokat – Ezeket a filmeket tudod megnézni a Disney+-on Nyomtatás E-mail
Írta: Klausz Barbara   
2024. március 06.
Idén is a Disney+-on követhetjük élőben az Oscar-gálát Magyarországon. A 96. díjátadót március 10-én rendezik meg, magyar idő szerint 23:30-tól követhetjük élőben a vörös szőnyeges bevonulást, majd éjfélkor kezdődik a díjátadó ceremónia. A streaming platform addig is tartogat izgalmakat, hiszen több jelölt alkotást is megtekinthetünk még a díjátadó előtt.

 

Legjobb animációs film kategóriában jelölt az Elemi, A Disney és a Pixar saját gyártású animációs filmje. A legjobb vizuális effektek kategóriában több alkotás is versenyzik, így az átadó előtt még megnézhetjük Az Alkotót és A galaxis őrzői: 3. részt is. Ha valami igazi klasszikusra vágyunk, akkor vegyük fel a listánkra az Indiana Jones és a sors tárcsáját, amelyet a legjobb eredeti zene kategóriában jelöltek a díjra. Amennyiben inkább egy rövidebb filmezést tudunk már csak a díjátadóig beiktatni, érdemes lehet a legjobb rövid dokumentumfilm kategóriában jelölt Az utolsó hangszerjavító műhely c. alkotást megnézni. Legjobb eredeti dal kategóriában pedig az Eva Longoria által rendezett Flamin’ Hot: Egy pikáns sikertörténet filmben felcsendülő The Fire Inside dalnak lehet szurkolni.

Idén ráadásul magyaroknak is szoríthatunk, hiszen a legjobb production design kategóriában jelölt Mihalek Zsuzsa, a Szegény párák című film berendezője. A filmet The Walt Disney Studios-hoz tartozó Searchlight Pictures készítette.

Azoknak sem kell lemaradniuk az átadóról, akiknek nehézséget okoz hajnalig ébren maradni. Az eseményt követő napon ugyanis elérhető lesz egy 90 perces visszanézhető, összevágott verzió is, reklámszünetek és a vörös szőnyeges bevonulás nélkül. A visszanézhető műsor március 11-én este kerül fel a platformra, és 24 napon keresztül lesz elérhető.

A 96. Oscar-díj jelöltjeinek teljes listája ezen a linken elérhető: https://www.oscars.org/oscars/ceremonies/2024.


Facebook: @DisneyPlusHU<https://www.facebook.com/DisneyPlusHU>

További információ a Disney közép- és kelet-európai tevékenységeiről a LinkedIn oldalon<https://www.linkedin.com/company/the-walt-disney-company-cee/> található.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >