Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Tavaszváró, természetközeli séta indul a Belváros környéki parkokba szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 07.
Tavaszváró túrát szervez a Tourinform Iroda március 9-én, szombaton. A Virágórától 10.00 órakor induló séta során a Belváros közelében lévő parkokat keresik fel a résztvevők. A programra előzetes regisztráció szükséges.

 


A tavasz beköszöntével mindenkinek jót tesz a megújulás, a szabadban való időtöltés, a napfürdőzés. Ebben lehet részük mindazoknak, akik elmennek a rendhagyó, idegenvezetéssel egybekötött, természetközeli sétára szombaton. Az izgalmas útvonal során bejárják a Zichy ligetet, a Rózsa ligetben megállnak a Csitáry-kútnál, nosztalgiáznak a Koronás Park mellett elsétálva, majd elcsendesülnek a Csónakázó-tó szigetén található, tavaly júniusban átadott Japánkertben.

A programra szeretettel várják a gyerekeket és a felnőtteket, sőt, az emberekhez szoktatott, szocializált kutyákat is. A találkozó helye a Fő utcán, a Virágóránál lesz. Regisztrálni lehet személyesen a Hiemer-házban található Tourinform Irodában a 06-22/537-261-es számon, az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címen, vagy az alábbi linken: 
Székesfehérvár Turizmus (szekesfehervar.hu)

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >