Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Feketehegy-Szárazrét után a Szedreskerten is kihelyezték az új utcajelző táblákat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 08.
Feketehegy-Szárazrét városrész után a Szedreskerten is új utcajelző táblákat helyeztek ki, a munka a mai nappal befejeződött – jelentette be sajtótájékoztatón Szigli István, a 9. számú választókörzet önkormányzati képviselője. Most azt szeretnék, hogy a városrészeket jelző táblák is készüljenek.

 


A képviselő tavaly márciusban adott hírt arról, hogy Feketehegy-Szárazrét teljes területén lecserélték a régi, elhasználódott utcajelző táblákat és az azokat tartó állványokat. Akkor mintegy 4 és félmillió forint beruházással több mint 100 új táblát és mintegy 60 díszes öntvénykeretet készíttettek.

Csütörtökön egy újabb munkafázis zárult le a 9. számú választókörzetben. A Szedreskerten – az ott élők kérésére – szintén kihelyezték az utcajelző táblákat, szám szerint 25-öt a tartókeretekkel együtt, mintegy 2,6 millió forint értékben. Ezzel a körzet valamennyi utcájánál megvannak az új, kulturált és az eligazodást segítő táblák – mondta el sajtótájékoztatóján Szigli István önkormányzati képviselő.

A tavalyi és az idei beruházás a Saára Gyula-programon belüli városrészi képviselői keretből valósult meg. A képviselő hozzátette, szintén kihelyezték a közintézményeket jelölő táblákat, most pedig tervezik, hogy a két városrész elnevezését jelző táblák is legyenek a választókörzet több pontján.


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >