Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Rajzpályázatot hirdetett az Alba Fehérvár és a PatikaPlus Gyógyszertárak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 17.
Idén is két korcsoportnak hirdetett rajzpályázatot az Alba Fehérvár és a PatikaPlus Gyógyszertárak. A gyerekek ezúttal is három témában adhatják le alkotásaikat, melyekkel értékes nyereményekért szállhatnak versenybe.

 



Én, mint Albás kézilabdázó, Egészségesen élek, valamint Kedvenc kosárlabdázómmal témakörökben várja 6 és 9, valamint 10 és 14 év közötti fiatalok rajzait az Alba Fehérvár. A művek bármilyen technikával készülhetnek: filctoll, zsírkréta, pasztellkréta, víz- vagy akrilfesték és grafitceruza egyaránt elfogadott. A pályaműveket A4-es rajz- vagy kartonpapíron várják. A pályázatot ezúttal is a Patika Plus Gyógyszertárral közösen rendezik meg. A nyeremények között dedikált mezek, családi belépők, valamint bérletek és mobiltelefonok kerülnek kiosztásra.

A pályamunkákat személyesen az Alba Regia Sportcsarnokban lehet leadni, vagy postai úton az Alba Regia SC Kft. címére (8000 Székesfehérvár Gáz utca 19.) elküldeni. Fontos, hogy az alkotásokhoz kötelező csatolni a kitöltött pályázati adatlapot is.

A pályázatok beküldési határideje 2023. március 29. A beérkezett műveket április 2-ig bírálják el, az értékelést pedig maguk a sportolók végzik majd.

A pályázat részleteit és a pályázati adatlapot a klub honlapján, ide kattintva érhetik el.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >