Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Rajzpályázat vadon élő állatokról
Rajzpályázat vadon élő állatokról Nyomtatás E-mail
Írta: Igaz Krisztina   
2024. március 16.
Általános iskolás diákok számára hirdetett rajzpályázatot a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, valamint a Kisfaludi Művészkör a vadon élő állatok világnapja alkalmából. A pályázat témája a vadon élő állatok hazánkban – a legfeljebb A3-as méretű alkotásokat március 18-ig várják az SZKKK Fürdő sori központjában és Kisfaludon is.

 


Március 3. a vadon élő állatok világnapja. Ezen a napon ünnepeljük, hogy Földünk vadon élő növény- és állatvilága milyen sokszínű, illetve, hogy milyen gazdasági, tudományos, etikai és esztétikai értéket képviselnek. A pályázat szervezői arra kíváncsiak, hogy a gyerekek milyennek látják a hazánkban vadon élő állatok világát.

Az alkotásokat bármilyen technikával el lehet készíteni: színes ceruza, filctoll, vízfesték, zsírkréta, pasztell, tempera vagy bármi egyéb használható. A beadott pályamű mérete legfeljebb A3-as lehet. Az alkotásokat két kategóriában díjazzák: 1–4. és 5–8. osztályosok.

A rajzokat a Kisfaludi Közösségi Házban (Székesfehérvár-Kisfalud, Könyves Kálmán utca 10/A) hétfőn és szerdán 18.00–20.00 óráig, valamint a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ portáján (Székesfehérvár, Fürdő sor 3.) hétfőtől péntekig 8.00–20.00 óráig lehet leadni. A szervezők kérik, hogy a pályaművek hátuljára írják rá a készítő nevét, korát, az iskola nevét, az alkotás címét, a szülő elérhetőségeit (mobiltelefonszám és e-mail cím). A pályázat benyújtási határideje: 2024. március 18.

Az eredményhirdetés és díjátadó április 6-án, szombaton lesz a Kisfaludi Közösségi Házban. Az alkotások közül I., II. és III. helyezettet választ ki a zsűri, a legjobb alkotások készítői értékes ajándékot kapnak, az alkotásokat beküldött gyermekek pedig egy workshop keretében tanulhatnak és alkothatnak közösen a Kisfaludi Művészkör tagjaival ezen a napon. Különdíjjal jutalmazzák azt az alkotást, amely közösségi felületen a legtöbb szavazatot kapja a közönségtől.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >