Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nyílt napok leendő óvodásoknak márciusban és áprilisban
Nyílt napok leendő óvodásoknak márciusban és áprilisban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 15.
Nyílt napokat tartanak az önkormányzati fenntartású óvodákban márciusban és áprilisban. A programokra invitálják azokat gyermekeket és szülőket, akik szeretnék megismerni az intézményeket és az ott folyó oktató, nevelő munkát az idei óvodai beiratkozás előtt.

 



A családok számára fontos tudni, hogy óvodába készülő kisgyermekeiket milyen körülmények között várják az intézmények és ott milyen pedagógiai munka folyik. A tájékozódás érdekében az önkormányzati fenntartásban működő óvodák márciusban és áprilisban nyílt napokat szerveznek a leendő óvodásoknak és szüleiknek. A programok listája az alábbiakban olvasható.

Április 22-én, hétfőn, április 23-án, kedden és április 24-én, szerdán lesz az óvodai beiratkozás a 2024/2025-ös nevelési évre Székesfehérváron, az önkormányzati fenntartású intézményekben. Azokat a gyerekeket kell beíratni, akik 2024. augusztus 31-ig betöltik a harmadik életévüket. A beíratás mindhárom napon 08.00 és 17.00 óra között zajlik az intézményekben. A részletes tájékoztatás a város honlapján olvasható

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >