Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow „Európa egy átalakulás középpontjában?” – nemzetközi konferenciát rendeznek a Károlyi Kastélyban
„Európa egy átalakulás középpontjában?” – nemzetközi konferenciát rendeznek a Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 20.
Március 22-én, pénteken és március 23-án, szombaton Biztonság- és védelempolitikák: Európa egy átalakulás középpontjában? címmel rendeznek nemzetközi konferenciát Fehérvárcsurgón. A részvétel ingyenes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött.

 

 

A Károlyi József Alapítvány nemzetközi konferenciát rendez március 22-én, pénteken és 23-án, szombaton a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban. A Biztonság- és védelempolitikák: Európa egy átalakulás középpontjában? című konferenciát magyar, francia, német és angol nyelven tartják, szinkrontolmács segítségével. A konferencia célja, hogy a különböző európai országokból érkező résztvevők összehasonlítsák az egyes nemzeti felfogásokat a témákban, valamint ösztönözzék a történészek, politológusok, szociológusok közötti párbeszédet és kölcsönös megértést.

A konferencia ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva, valamint az alábbi elérhetőségeken lehet:

06-21-311-0426
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >