Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Izgalmas túrák egész sorát rendezik márciusban a Sóstón
Izgalmas túrák egész sorát rendezik márciusban a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 21.
Lassan, de biztosan közeledik az éltető, új energiákat hozó, pezsgő tavasz, ami egyre többeket csalogat ki a szabadba. A Sóstó Természetvédelmi Területen márciusban számos izgalmas programot szerveznek. Érdemes minél előbb regisztrálni!

 



Március 23-án, szombaton 10.15 órakor a Látogatóközponttól egy újabb Bögretúrát indítanak, melynek során a látogatók állomásról állomásra belekóstolnak a Sóstón előforduló jótékony gyógynövények csodálatos ízébe. Mindenki hozza magával a kedvenc poharát!
Részletek és regisztráció itt:
https://sostoszekesfehervar.hu/bogretura-2024-marcius


Március 24-én 10.00 órakor kezdődik az újabb izgalmas Vadvasárnap. A Sóstó Vadvédelmi Központban éppen gondozás alatt álló, gyógyuló állatokat és történetüket ismerhetik meg az érdeklődők. Lesz állatorvosi bemutató és jó időben madárgyűrűzés is.
Részletek és regisztráció itt:
https://sostoszekesfehervar.hu/vadvasarnap

Március 29-én, pénteken 18.00 órakor szervezik meg az újabb reflektorfényes stadiontúrát, ami nagyon népszerű program. Különleges körülmények között ismerhetik meg az érdeklődők a Sóstói Stadiont, a város egyik legmodernebb sportlétesítményét, és beleshetnek a kulisszák mögé is.
Részletek és regisztráció itt:
https://sostoszekesfehervar.hu/reflektorfenyes-stadiontura-marcius


Március 30-án, szombaton 10.15 órakor a Sóstó Látogatóközponttól indul egy, az állati hiedelmekhez kapcsolódó, különleges túra. Húsvétkor számos néphagyománnyal találkozhatunk, melyek közül némelyiknek érdekes eredete van. Hogyan került a nyúl a Holdra? Tényleg szerencsét hoz-e a nyúl lába? A rejtélyekre együtt keresik meg a választ a résztvevők.
Részletek és regisztráció itt:
https://sostoszekesfehervar.hu/allati-hiedelmek-tura

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >