Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Értékek a kortárs költészetben - verspályázat
Értékek a kortárs költészetben - verspályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 10.

Image"Értékek a kortárs költészetben" címmel pályázatot írt ki a Poet. A három részesre tervezett pályázatsorozat első témája a "hiány" állapotának költői szintre való emelése. A versek terjedelme és formája kötetlen. A zsűri által legjobbnak vélt húsz szerző versei egy újonnan induló antológia sorozat első kötetében kapnak helyet 10-10 oldal terjedelemben. A kötet az Alföldi nyomdában készül, keményfedeles, francia formátumú, Szilágyi Imre grafikusművész borítótervével, exlibriszével díszített kiadásban.

 

A nyertesek a kötetből 5-5 tiszteletpéldányt kapnak.

A zsűri tagjai:

- Székelyhidi Ágoston, író, publicista; - Dr. Ködöböcz Gábor, az Egri főiskola irodalomtanszékének irodalmára, adjunktusa; - Dr. Csiha László, irodalmár; - Pintér István, a Partium alapítvány elnöke; - Barabás Zoltán, József Attila - díjas partiumi költő; - Papp Für János, a Poet.hu művészeti vezetője, a Hajdúsági Irodalmi Kör elnöke.

A pályázaton egy szerző maximum 5 alkotással pályázhat, a nevezési díj alkotásonként 1500 Ft, melyből a szervező teljes egészében a kötet kiadását, reklámozását - illetve az esetlegesen fennmaradó összegből a sorozat következő részét - finanszírozza.

A pályázat jelentkezési határideje 2009. augusztus 31. Az eredményhirdetésre és a kötet bemutatójára 2009. október 31-én, egy irodalmi est keretében kerül sor. A verseket csatolt fájlban, 12-es betűmérettel várják a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címre. A nevezési díjat a 11773384-00028257 bankszámlaszámra, vagy postai csekken a Papp János, 4220 Hajdúböszörmény, Weszprémy G. u. 16. fsz/3. címre várják.

A pontos azonosítás érdekében a megjegyzés mezőben ne felejtse el senki sem megadni a nevetét, és az e-mail címét! A pályázat szervezője, felelőse és lebonyolítója Papp Für János. - Hozzá lehet fordulni a felmerülő kérdésekkel.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >