Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
BennfentEST az ARSO-val a Csendes-ülősben Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2024. március 25.
Március 26-án kedden este 7–kor egy izgalmas beszélgetéssorozat veszi kezdetét a belvárosi Csendes-ülős és az ARSO együttműködésének köszönhetően. Dobszay Péterrel nyitják meg a rendezvénysorozatot, amelynek során a közönség kicsit másképp is megismerheti a művészeket.

 

Akik rendszeresen látogatják az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertjeit, azt már tudják, hogy a zene erejével micsoda hegyeket tudnak megmozgatni. Azt viszont talán már kevesebben, hogy a privát életben hogyan gondolkodnak, éreznek, élnek a művészek. A BennfentESTeken minden és bármi terítékre kerülhet, hiszen egy kötetlen beszélgetés során ismerhetjük meg igazán a másikat.

Az első alkalommal, március 26-án este 7-kor Dobszay Péterről tudhatnak meg sokmindent, és, ha úgy alakul (márpedig miért ne alakulhatna úgy?) bármit kérdezhetek is  tőle.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit a Csendes-ülős facebook oldalán tehetnek meg az eseménynél (https://www.facebook.com/events/285286431275186?ref=newsfeed), vagy messenger üzenetben.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >