Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ingyenes táborozási lehetőség a SZÉNA Egyesületnél
Ingyenes táborozási lehetőség a SZÉNA Egyesületnél Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA Egyesület   
2024. április 01.
A Miniszterelnökség, a Nemzeti Együttműködési Alap és Székesfehérvár MJV Önkormányzatának támogatásával megvalósuló nyári táboraiba hirdetett pályázatot a SZÉNA Egyesület, melynek keretében ingyenes részvételi lehetőséget biztosítanak a nyertes pályázó gyermekek részére.

 

Az egyesület minden évben kiemelt feladatának tekinti a szünidei gyermekfelügyeletben való segítségnyújtást, hiszen ez az időszak minden kisgyermekes családnak komoly nehézséget jelent. Az idei évben 2 turnusban is szerveznek napközis tábort, ahol csapatépítő játékokon, kreatív foglalkozáson, kiránduláson és sütikészítésen is részt vehetnek a táborozó gyerekek.

Támogatóiknak köszönhetően egy pályázat is meghirdetésre került, melyre olyan rászoruló gyermekek szülei jelentkezhetnek, akiknek komoly nehézséget jelent az iskolai szünetben tartalmas és szórakoztató programokat nyújtó táborba küldeni gyermeküket.

A tábor valamennyi programját és napi 3-szori étkezést térítésmentesen biztosítják a nyertes családok gyermeke számára. A szülőknek lehetőségük van 2 turnus közül választani, így a 07.15-én vagy a 07.22-én induló tábort jelölhetik meg.

Az ingyenes részvételi lehetőségre a www.szena.hu honlapról letölthető pályázati adatlappal lehet jelentkezni. A kitöltött dokumentumot legkésőbb 2024.04.14-ig kell emailben vagy postai úton eljuttatni az egyesülethez.

 

A beadási határidő lejárta után a SZÉNA Egyesület vezetősége dönt a nyertes pályázatokról.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >