Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Jégkorong: megindult a jövés-menés a Volánnál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. március 25.
Az új Alba Arénában megrendezett szurkolói ankéttal érdemben lezárta a 2023-24-es klubidényt a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata. Az osztrák bázisú nemzetközi ligában, az ICEHL-ben az alapszakaszt a BL-indulást jelentő 2. helyen záró, végül a negyeddöntőben búcsúzó alakulat vezetői a szezonzáró eseményen bejelentették a szerződést hosszabbítók és a távozók első csoportját. Utóbbiban ott van a magunk mögött hagyott idény egyik legjobban teljesítő fehérvári hokisa, a kapus Oliver Roy, valamint további két légiós, ugyanakkor a hosszabbítók között is több kulcsember van.

 

 

A néhány napja már bejelentett Henrik Nilsson mellett Carter Robertson, Pascal Laberge, Daniel Leavens és Vokla Roland tartozik a biztosan távozók táborába, míg Gleason Fournier, Guillaume Leclerc, illetve Tim McGauley sorsáról egyelőre nem közölt információt a menedzsment, velük még folynak az egyeztetések.

Akik biztosan maradnak, szerződést hosszabbítottak: Markus Phillips, Josh Atkinson, Tim Campbell, Anze Kuralt, Stipsicz Bence és Mihály Ákos, illetve ide sorolható Falus Ádám is, aki a FEHA19 keretéből hivatalosan is átkerült a „nagyokhoz”.

A következő szezonra szerződéssel rendelkezők:

Kapus: Horváth Dominik

Hátvédek: Josh Atkinson, Tim Campbell (2025/2026), Csollák Márkó, Falus Ádám (2025/2026), Kiss Roland, Markus Phillips, Stipsicz Bence (2026/2027)

Csatárok: Ambrus Gergő, Ambrus Csongor, Bartalis István, Hári János, Anze Kuralt (2025/2026), Magosi Bálint, Mihály Ákos (2025/2026), Németh Kristóf, Terbócs István, Vértes Nátán

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >