Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Szörnyű tragédia az autóversenyen – négy halott, hét sérült Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. március 25.
Több személy meghalt és többen megsérültek, amikor egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott vasárnap délután a 11. Esztergom–Nyerges raliversenyen.

 

 

 

A rendőrség tájékoztatása szerint Lábatlan és Bajót között történt a halálos tömegszerencsétlenség. Az eddigi adatok szerint egy, a versenyen részt vevő jármű, eddig tisztázatlan okból lesodródott az útról és a nézők közé hajtott. A jelenlegi információk szerint négyen meghaltak, heten pedig megsérültek. A körülmények tisztázása folyamatban van.

Az MTI az M1 Híradójára hivatkozva számolt be arról, hogy a versenyautó összesen 11 embert sodort el, amikor elhagyta a pályát. Ezt követően mentőhelikopterek, mentőautók és egyéb egységek is érkeztek a helyszínre. Jelenleg nem tudni, hogy a nézők álltak-e rossz helyen vagy pontosan mi történt.

A tragédia miatt a versenyt azonnal leállították, és azt már nem is indították újra. Jelenleg is zajlik a helyszínelés a tragikus helyszínen. A RallyLife azt írja, hogy a hírek szerint egy kislány is van az áldozatok között.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >