Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nadara Relax Hangtál Meditáció Székesfehérváron!
Nadara Relax Hangtál Meditáció Székesfehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. március 30.
Bakos Judit Eszter PhD | YA E-RYT 500 jógatanár, zenész Nadara relax jóga nidrára várja az érdeklődőket április 6-án Székesfehérváron!

 

 

NARADA RELAX HANGTÁL MEDITÁCIÓ



MI A RELAX JÓGA NIDRA?

A relax jóga nidra egy olyan vezetett jógikus mélyrelaxáció hangtálakkal, ami javítja a stresszkezelést, az elalvás képességét, az alvás minőséget, valamint a figyelem összpontosítást. Az ősi tantrából (tantra = testi felfogást meghaladó gyakorlat-elméleti tanítás) származik, talán, ha le szeretnénk fordítani, jóga nidra = tudatos mélyrelaxáció.



JÓGA NIDRA HATÁSAI

Ezzel a módszerrel a mélyrelaxációs gyakorlat alatt mindvégig éberek vagyunk, de a testünk és az elménk teljesen lelazul, megpihen. A jóga nidra rendszeres gyakorlásával nő a fizikai és szellemi teljesítőképességünk, valamint javul a koncentrációnk és a memóriánk is.

A Keleti mesterek tanítása szerint a haragtól úgy szabadulhatunk meg, ha megtanulunk megbocsátani, a lustaság ellenszere a koránkelés, a félelem ellenszere a bátorság, a stresszes feszült életmódot pedig a relaxáció ellensúlyozza.

Jóga nidráinkon a mély relaxációt hangtálakkal segítjük.  A hangtálak nemcsak finom hangszerek, de jógikus terápiás eszközök is, így  nemcsak hangokat, hanem harmonizáló rezgéseket is közvetítenek, s  kozmikus-szférikus hangzásuk legbelső énünket, a lelkünket szólítják meg.



A Narada relax jóga nidrát vezeti: Bakos Judit Eszter PhD | YA E-RYT 500 jógatanár, zenész



Időpont: 2024. április 6. szombat 18 óra

Helyszín: Életvirága Jógastúdió Kelemen Béla utca 1
.

 

 

Image
.

 



A meditatív gyakorlás során jóga nidrában, mélyrelaxációban a hőérzet megváltozik, ezért, hozz magaddal egy nagyobb sálat vagy takarót.



Ha szeretsz úgy kikapcsolódni, relaxálni, hogy közben fejlődhetsz is, Neked való ez a program.
Várunk szeretettel!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >