Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Aranyember-díj 2024
Aranyember-díj 2024 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 27.
Idén is döntött az Aranyember-díj odaítéléséről a Tarsoly Ifjúságért Egyesület által megbízott Aranyember-díj Bizottság. Ebben az évben Gergő Katalin, Kocsis Balázs és a Krajczáros Alapítvány részesülnek az elismerésben.

 



A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is odaítélték az Aranyember-díj Bizottság javaslata alapján a Tarsoly Ifjúságért Egyesület Aranyember-díja, amelyet a Római Szerződés aláírásának (1957. március 25.) évfordulója tiszteletére adományoznak az arra érdemes személyek és szervezetek részére.

Idén Gergő Katalin Székesfehérváron az első családsegítő szolgálat létrehozásában, elindításában, sok éven keresztül irányításban végzett munkájáért, valamint jelenleg a Kézműves Egyesületben végzett aktív tevékenységéért, Kocsis Balázs kiváló képzőművészeti alkotásaiért és Székesfehérvárért végzett munkájáért, valamint a Krajczáros Alapítvány, a határokon is átnyúló hadisírgondozó tevékenységért és a katonai emlékek megőrzésében végzett kiemelkedő munkájáért veheti majd át az Aranyember-díjat egy májusi ünnepség keretében.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >