Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Április 7-én rendezik meg a Tavaszköszöntő és Nyuszi túrát a Velencei-hegységben
Április 7-én rendezik meg a Tavaszköszöntő és Nyuszi túrát a Velencei-hegységben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 28.
Április 7-én, vasárnap rendezi meg a Tavaszköszöntő és Nyuszi túrát a Velencei-hegységben a Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület. Hagyományosan három távot lehet teljesíteni a túrán, amely a térség legszebb pontjaira kalauzolja a résztvevőket.

 


Gyapjaszsák, Bence-hegy kilátó, Likas-kő, Angelika-forrás, a hosszabb távon pedig Bodza-völgy, ingókövek, Barlang-kút és számos további szép hely – ezeket a nevezetes és szép helyeket láthatják mindazok, akik teljesítik az Egyesület hagyományos túráját. A kisgyermekes családoknak kifejezetten ajánlott a Nyuszi túra, melynek 6 kilométeres távját a kicsik is jól bírják. Érdemes rajzeszközöket vinni, hiszen a gyerekeket meglepetés várja. A Tavaszköszöntő túra esetében 14 és 26 kilométeres távot lehet teljesíteni.

A rajt- és a célállomás Sukorón, a Zöld Pont Termelői Piacnál lesz.

Kedvezményesen március 29-ig fogadják az előnevezéseket, sukorói lakosoknak a részvétel ingyenes. A további részletek az alábbi linkeken olvashatóak:  https://www.gyongyvirag-te.hu/Documents/tavaszkoszonto_2024.pdf és : https://tturak.hu/hikeOccasion/5423/details

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >