Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Tópartis Napok – lovaggá-ütéssel indult a háromnapos programsorozat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 27.
Ez a hét nemcsak a tavaszi szünet közeledtéről szól a Tópartiban, hiszen most rendezik a Tópartis Napokat. Lovaggá-ütéssel indult a program, de lesz diákpárbaj, kézműveskedés és többféle vetélkedő is.

 



A Diákönkormányzat szervezésében minden tanévben megtartják a Tópartis Napokat. Idén a tavaszi szünetet felvezető napokban zajlanak az izgalmas programok a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumban.

A hagyományokhoz híven az első napon, hétfőn dr. Vizi László Tamásné főigazgató lovaggá ütötte a diákigazgató-választást megnyerő Kis Kevin Mátét, amivel ő lett a Tóparti Köraula Lovagrend 11. lovagja. Az eseményt Sándor Noel, a Diákönkormányzat elnöke nyitotta meg, majd Fridel Marianna, a diákbizottságot patronáló tanár, a lovagrend mestere ismertette a hagyomány történetét.

Ezzel kezdetét vette a három napon át tartó program, melyet szerdán a Tópartis Nap zár. Az osztályok változatos vetélkedőkkel, játékokkal készülnek, melyek közül nem maradhat ki a sport, a tánc, a diákpárbaj és a kézműveskedés sem. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >