Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Falco elleni rangadóval zárja az alapszakaszt az Arconic-Alba Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 30.
Az alapszakasz helyezésén ugyan már nem változtathat, mégis fontos és izgalmas mérkőzés elé néz az Arconic-Alba Fehérvár. A kosarasok a címvédő Falco ellen lépnek parkettre a rájátszást megelőző utolsó fordulóban március 30-án, szombaton 18.00 órától.

 

 

A tabellát 47 ponttal vezető Szombathely Falco ellen játssza az alapszakasz utolsó meccsét a 45 ponttal második helyen álló Arconic-Alba Fehérvár. A fehérvári kosarasok a nagy rivális ellen abban a reményben játszhatnak, hogy a rájátszás egy pontján újra találkoznak. A két csapat tavaly ugyanis a döntőben csapott össze, ahol 5 mérkőzésen, 3-2-es arányban végül a szombathelyiek győzedelmeskedtek. Az idei alapszakaszban eddig kétszer találkoztak, mindkét alkalommal magabiztos Falco-győzelem született.

A mérkőzésre már megvásárolhatóak a jegyek az Alba Regia Sportcsarnok büféjében. A jegyárusítás Nagypéntek kivételével minden nap 10 és 16 óra között, valamint szombaton, a mérkőzés napján 10 és 14 óra között zajlik. A mérkőzés előtt a pénztár 17 órakor nyit.

Arconic-Alba Fehérvár – Falco KC Szombathely
március 30., szombat 18.00 óra
Alba Regia Sportcsarnok

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >