Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Viktória pódium kedden Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 31.
A zeneszerzés, a könyvillusztráció és a fazekasság lesz a témája a Viktória pódium következő összejövetelén. A „keddcsináló kulturmix” vendégei 18 órától: Endl László, Simonyi Cecília és Máhr Ferencné Cicus.

 

 

Tartalmas tavaszi programnak ígérkezik a Viktória pódium – „keddcsináló kulturmix” ünnep utáni eseménye. Már egy éve, hogy minden hónap első keddjén a Viktória Rehabilitációs Központ nagytermében várják mindazokat, akik szeretnék megismerni városunk sokszínű kulturális életét, a benne alkotókat.

A programsorozat tizennegyedik estjén, április 2-án, kedden 18 órakor Endl László zongorista, zeneszerző nemcsak beszélget hivatásáról, hanem ízelítőt is bárzenére épülő improvizációiból. A könyvek tartalmi világát a grafikus-író szemén keresztül ismerhetjük meg Simonyi Cecília vezetésével. Az alkotás öröméről, a fazekasságról mesél majd gyönyörű kerámiatárgyai között Máhr Ferencné Cicus népi iparművész.

A rendezvénysorozat rendezője a Mozgássérültek Viktória Rehabilitációs Alapítvány, ötletgazda és a programok szervezője dr. Szarvas József. A rendezvénysorozat jótékonysági jellegű, a befolyt összeget az Alapítvány a Viktória Központ fenntartására költi.

A keddi eseményre szeretettel várják az érdeklődő közönséget!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >