Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Április 6-án lesz a Rotary Fehérvár jótékonysági bálja
Április 6-án lesz a Rotary Fehérvár jótékonysági bálja Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 02.
Ötödik alkalommal szervezi meg jótékonysági bálját Székesfehérvári Rotary Klub április 6-án, szombaton. A bál bevételéből a Móri Gárdonyi Géza Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Fejlesztő Nevelés-Oktatást végző Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény óvodai bútorainak felújítását, újakkal való pótlását támogatják a résztvevők.

 

 

Minden érdeklődőt örömmel várnak a Székesfehérvári Rotary Klub idei jótékonysági báljára, amelyet ötödik alkalommal szerveznek meg. A Mercure Hotel Magyar Király április 6-án, szombaton ad otthont a rendezvénynek, ahol a résztvevők amellett, hogy egy tartalmas, szórakoztató esten vehetnek részt, támogatást nyújtanak a Móri Gárdonyi Géza Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Fejlesztő Nevelés-Oktatást végző Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménynek.

A "Teremts reményt a világban!" gondolat mentén szervezett bálon, amelynek háziasszonya Lengyel Zsófia, a Mindenki Képes Egyesület elnöke, Székesfehérvár Önkormányzatának esélyegyenlőségi referense, és fellépnek a Mórról érkező táncos lábú gyerekek. Lesz stand-up műsor Litkai Gergellyel és Szabó Balázs Mátéval, illetve a hajnalig tartó tánchoz a zenét az Avanti Zenekar szolgáltatja. A szervezők a finom ételek és italok mellett tombolasorsolással teszik még izgalmasabbá az estet. A bál bevételéből a támogatott oktatási intézmény óvodai bútorainak felújítását, újakkal való pótlását támogatják.

A részvételi szándékot a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen jelezhetik az érdeklődők, akik ugyanitt kaphatnak bővebb információt is.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >