Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Volán: finn kapus az első új igazolás, döntőben az U21-es csapat
Volán: finn kapus az első új igazolás, döntőben az U21-es csapat Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. április 02.
Tengerentúli tapasztalattal is rendelkező finn kapust szerződtetett a távozó Oliver Roy helyére a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata a következő ICEHL-idényre. A 31 éves Rasmus Reijola a legutóbbi öt szezont – ebből az utolsó négyet a Vaasan Sport csapatában – a finn első vonalban, a Liiga-ban húzta le. A 192 cm magas hálóőr a 19. olyan játékosa a Volánnak, akinek élő szerződése van a 2024-2025-ös szezonra.

 

A klub utánpótlás csapatai jórészt még nem fejezték be az idényt, igaz, már nem állnak messze tőle. Az U18-as alakulat éppen a végére is ért a maga korosztályos bajnokságának, miután a fináléban nem bírt a BJA-val, így ezüstérmes lett.

Az U21-es csapat viszont nagyon komoly fölénnyel söpörte ki 3-0-ás összesítéssel a Dunaújvárost és jutott be a döntőbe. Tokaji Viktor együttese 10-1, 8-1 és 5-1-es győzelmekkel, 23-3-as összesített gólkülönbséggel jutott túl a megyei riválison, és önbizalommal telve készülhet a fináléra, ahol a még zajló DVTK Jegesmedvék Akadémia és az Újpest akadémistái csatáznak. Az eddigi három meccsből kettőt hatalmas csatában 3-2-re nyert a DVTK, egyet 4-1-re az UTE fiataljai, hétfő este jön a következő meccs, ha azt a hazai jégen szereplő miskolciak nyerik, ők döntőznek a Volán ifjoncaival, ha a lilák győznek, jön egy újabb meccs, Újpesten.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >