Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Péntek Imre lesz az Aranyat érő beszélgetések következő vendége
Péntek Imre lesz az Aranyat érő beszélgetések következő vendége Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 03.
Péntek Imre író, költő és felesége, Farkasi Csilla lesznek Bokros Judit vendégei az Aranyat érő beszélgetések programsorozat következő alkalmával. Az Aranybulla Könyvtár olvasótermébe ezúttal is ingyenes a belépés, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

 

A költészet napjához közeledve Péntek Imre költő, író és felesége, Farkasi Csilla lesznek Bokros Judit Penna Regia-díjas újságíró vendégei az Aranyat érő beszélgetések következő estjén. A Magyarország Babérkoszorúja- és József Attila-díjas Péntek Imre korábban dolgozott a Fejér Megyei Hírlapnál, később pedig az Árgus és a zalaegerszegi Pannon Tükör folyóirat főszerkesztője is volt. Az elmúlt években számos verseskötete jelent meg, művészeti témájú esszéket, kritikákat is jegyzett. Nemrég tért vissza Székesfehérvárra, ahol aktívan részt vesz a kulturális és irodalmi életben. Felesége, Farkasi Csilla, aki korábban aktív szereplője volt a székesfehérvári, majd a zalaegerszegi kulturális életnek is.

Április 4-én, csütörtökön 17.00 órától Bokros Judit Penna Regia-díjas újságíró Péntek Imrével és Farkasi Csillával emlékekről, irodalomról és kultúráról beszélget majd az Aranybulla Könyvtárban (Köfém lakótelep 1.). A rendezvény ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >