Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Emlékkőavatás Varga Gábor tiszteletére
Emlékkőavatás Varga Gábor tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 04.
A Gaja Környezetvédő Egyesület egykori elnökére emlékezik Székesfehérvár közössége. Az egyesület a város önkormányzatával közösen az alsóvárosi pihenőparkban április 5-én, pénteken 14 órakor avatja fel a Varga Gábor emlékkövet.

 


Varga Gáborra, a Gaja Környezetvédő Egyesület néhai elnökére emlékeznek tisztelői, barátai és mindazok, akik sok tudást kaphattak tőle az elmúlt évtizedek során. „Számomra a fa a jövő.” –

vallotta a szakember, akinek mindig a környezetvédelem ügye volt fontos, az a szemléletformálás, amelyet az egyesületi tagokkal végeztek. Óvodásoknak, iskolásoknak, felnőtteknek, munkatársaknak és mindenkinek, aki kérte, mesélt az ember természethez való viszonyáról, természeti kincseinkről, értékeinkről, adottságainkról, lehetőségeinkről. Varga Gábor 2023 augusztusában hunyt el.

Tudását, szakmai tapasztalatait és tanításait viszik tovább tisztelői, barátai és azok a gyerekek, fiatalok, akik felnőtté válva is tudatosan cselekednek majd környezetük, élőhelyük, a bolygó védelmében. Az Egyesület és Székesfehérvár Önkormányzata Varga Gábor emlékére az alsóvárosi pihenőparkban április 5-én, pénteken 14 órakor avat emlékkövet.

Az eseményre minden emlékezőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >