Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Nem elég: itt a megújult New Level Empire és Wolf Kati közös dala
Nem elég: itt a megújult New Level Empire és Wolf Kati közös dala Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. április 05.
A zenekar új énekessel, basszusgitárossal és MC-vel fordult rá az idei évre, és már meg is érkezett az első dal ettől a felállástól.

 

Wolf Kati és a New Level Empire nem először alkotnak közösen: „Kati mindig nagyon jókat énekel a dalainkban, ez most is így volt. Ahogy mindig, szuper volt a közös munka és nagyon jó hangulata lett az egésznek” – fogalmazott Nyujtó Sándor ’Newl’, a zenekar dobosa, a dal egyik szerzője. „A szokásos módon született a Nem elég, Krajczár Peti billentyűssel írtuk ketten. A szövegírásba becsatlakozott az új énekesünk és MC-nk, Kenéz-Radics Gábriel és Hassza Dani, így rögtön meg tudták mutatni, milyen ügyesek ebben is. Remek műhelymunka volt” – tette hozzá.

A klipet itt találod: https://www.youtube.com/watch?v=mIIvU4wYN7M

A dalhoz Czoller Bence rendezésében egy klip is érkezett, hogy a megújult zenekar ilyen formában is bemutatkozhasson a közönségnek, tavasszal pedig beindul a koncertszezon is. „Májusban rekordmennyiségű fellépésünk lesz, és márciusban is több helyen lehetett találkozni velünk. Jókedvű és lelkes az egész társaság, eddig nagyon jól vettük együtt az akadályokat, és izgatottan várjuk a koncerteket” – mondta Nyujtó Sándor ’Newl’ a következő időszakról.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >