Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Idén is lesz napközis tábor a Bregyóban - Velencén pedig négy turnust szerveznek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 05.
A Bregyó-közi Ifjúsági és Sportközpontban idén nyáron is lesz városi napközis tábor 2024.06.24 és 2024.08.16. között. Nyolc héten át gazdag programokkal, remek nevelőkkel várják a táborozókat. A Velencei Ifjúsági Táborban 2024. június 30. és július 26. között négy turnusban (turnusonként 5 éjszaka időtartamban) lesz lehetősége táborozni a gyerekeknek.

 



Napsugár Városi Napközis Tábor a Bregyó közben

A gyermekek változatos sportolási lehetőségek, sokféle kézműves és ismeretterjesztő foglalkozás mellett, a Városi Képtár és a Hetedhét Játékmúzeum, vagy a Sóstó Vadvédelmi Központ interaktív programjain is részt vehetnek, és a Koronás Parkba is ellátogathatnak, kánikula idején pedig a városi strandon nyerhetnek enyhülést. Emellett a tábor területén, a játszótéren lehetőség van pihenésre, társasjátékokra, kötetlen kikapcsolódásra is. A már hagyománnyá vált programjainkon kívül számos új lehetőséggel színesítjük a nálunk táborozó diákok mindennapjait.

Kik jelentkezhetnek a táborba?
A táborban 1-7. osztályt végzett (7 -14 éves) elsősorban székesfehérvári állandó lakcímmel rendelkező és székesfehérvári iskolába járó gyermekek vehetnek részt. A vidéki lakcímmel rendelkező és székesfehérvári iskolába járó gyermekek április 22-től jelentkezhetnek a táborba szabad kapacitás függvényében. A táborozó gyermekek lakcímkártyáját kérjük a tábor első napján bemutatni a csoportvezető részére.

Időpontok:
1. turnus 2024. június 24 – 28.
2. turnus 2024. július 01 – 05.
3. turnus 2024. július 08 – 12.
4. turnus 2024. július 15 – 19.
5. turnus 2024. július 22 – 26.
6. turnus 2024. július 29– augusztus 02.
7. turnus 2024. augusztus 05 – 09.
8. turnus 2024.augusztus 12-16.

Tábordíjak:
A tábor díja székesfehérvári gyermekeknek: 3.050,- Ft/fő/turnus (610,- Ft/nap),
nem fehérvári gyermek esetén: 17.500,- Ft/fő/ turnus (3.500,- Ft/nap),
mely tartalmazza a napi 3-szori étkezés (reggeli, meleg ebéd és uzsonna) költségeit.

A Székesfehérváron lakó gyerekeknek lehetőségük van térítésidíj kedvezményt, illetve a díj elengedését kérni az alábbiak szerint:
• Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő vagy nevelésbe vett gyermekek ingyenesen vehetik igénybe a tábort. Ebben az esetben a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Címzetes Főjegyzője által kiállított a tábor ideje alatt érvényes, a jogosultságot igazoló határozat másolatát csatolni kell a jelentkezési adatlaphoz.
• Az előző pontba nem tartozó 3 vagy több gyermeket nevelő családban élő vagy tartósan beteg vagy fogyatékos gyermekek 50%-os (normatív) kedvezményes díj megfizetése mellett táborozhatnak. Ebben az esetben a jogosultságot igazoló okirat másolatát csatolni kell a jelentkezési adatlaphoz. (pld a Magyar Államkincstár igazolása a magasabb összegű családi pótlék folyósításáról, a bankszámlakivonat másolata nem fogadható el.)
• Családvédelmi kedvezményben részesülő gyermekek ingyenesen táborozhatnak.

Ebben az esetben Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármestere által kiállított, a tábor ideje alatt érvényes, jogosultságot igazoló határozat másolatát csatolni kell a jelentkezési adatlaphoz.

Kedvezmény érvényesítése esetén a kedvezményre jogosító határozatot a jelentkezést követően minden esetben ellenőrizzük, jogosulatlan kedvezmény igénylése esetén a jelentkező a táborból kizárásra kerül!



Bentlakásos tábor a Velencei Gyermek- és Ifjúsági Táborban

Az előző évekhez hasonlóan újra lesz lehetőség sportolásra, társasjátékozásra, rejtvény fejtésre, kézműves foglalkozásokra, valamint kirándulásra és strandolásra is. A négy hét programjait úgy állítottuk össze, hogy minden héten más jellegű foglalkozásokat tartunk, így garantáltan az se fog unatkozni, aki több turnusba jelentkezik. A tábor programjai közé tartozik még az elengedhetetlen tanár-diák sport- és szellemi vetélkedőn túl az esti lézerharc és számháború, valamint mindegyik hét zárásaként egy-egy közös buli. Fogd a barátaidat, az osztálytársaidat, csapattársaidat és jelentkezzetek közösen, de bátran jöhetsz egyedül is, ebből a táborból egészen biztosan barátokkal térsz haza, és rengeteg kalanddal leszel gazdagabb. Az évről-évre visszatérő táborozók miatt a helyek viszonylag hamar betelnek, ezért ha szeretnél jönni, akkor minél hamarabb jelentkezz! Várunk téged egy tartalmas, izgalmas, felejthetetlen nyári élménnyel.

Kik jelentkezhetnek a táborba?
A táborban 1-7. osztályt végzett (7 -14 éves) elsősorban székesfehérvári állandó lakcímmel rendelkező székesfehérvári iskolába járó gyermekek vehetnek részt. A vidéki lakcímmel rendelkező, székesfehérvári iskolába járó gyermekek 2024.április 22-től jelentkezhetnek a táborba szabad kapacitás függvényében. A táborozó gyermekek lakcímkártyáját kérjük a tábor első napján bemutatni, a csoportvezető részére.

Időpontok:
1. turnus 2024. június 30 – július 05.
2. turnus 2024. július 07 – 12.
3. turnus 2024. július 14-19.
4. turnus 2024.július 21-26.

Tábordíjak:
A tábor díja székesfehérvári gyermekeknek: 25.000,- Ft/fő/turnus.
A nem fehérvári lakcímmel rendelkező, de fehérvári iskolába járó gyermek esetén: 40.000,- Ft/fő/ turnus.
A nem fehérvári lakcímmel és nem fehérvári iskolába járó gyermek esetén: 50.000,- Ft/fő/turnus,
mely tartalmazza a napi 3-szori étkezés (hideg reggeli, meleg ebéd és meleg vacsora) költségeit.

Jelentkezés a táborokba: https://www.varosgondnoksag.hu/iden-is-lesz-napkozis-tabor-a-bregyoban-velencen-negy-turnust-szerveznek

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >