Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Családi délelőttel, stadiontúrával és tavaszi ökotúrával folytatódnak a Sóstó programjai Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 05.
A tavasz az év legmozgalmasabb időszaka a természetben. Az életadó szezonban izgalmas, érdekes programokkal, családi délelőttel, stadiontúrával és nászruhás tavaszi ökotúrával várják az érdeklődőket a Sóstón.

 


Április 6-án, szombaton 10.00 és 12.00 óra között családi délelőtt kezdődik a Sóstó Látogatóközpontban. Lesz ismét interaktív mesés foglalkozás, szabadtéri játék, játékos öko-feladatsor és kézművesség. A tavaszi hangulatú, vidám közösségi programot a Sóstó környezeti nevelői vezetik.
Részletek és regisztráció itt:
Családi délelőtt Sóstón (sostoszekesfehervar.hu)


Április 13-án, szombaton 10.15 órakor újabb stadiontúra indul a Sóstói Stadion megismerésére. Az óriási, pazar építmény számos érdekességet rejt, így mindenképpen érdemes egy szervezett túrán bekukkantani a kulisszái mögé. A gyülekező a Sóstó Látogatóközpontnál lesz.
Részletek és regisztráció itt:
Garantált Stadiontúra (sostoszekesfehervar.hu)

 
Április 27-én, szombaton 10.15 órakor kelnek útra a Nászruhában a Sóstó című ökotúra résztvevői. Megtudhatják, hogy a mozgalmas tavaszi időszakban a Sóstó madarai miként rendezgetik a fészküket, és hogyan szorgoskodnak a beporzók a méhlegelőkön.
Részletek és regisztráció itt:
Nászruhában a Sóstó - Ökotúra (sostoszekesfehervar.hu)

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >