Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vasárnap az Amstetten Thunder ellen lép pályára az Enthoners Futball Akadémia
Vasárnap az Amstetten Thunder ellen lép pályára az Enthoners Futball Akadémia Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 06.
A Fehérvár Enthroners Futball Akadémia felnőtt csapata április 7-én, vasárnap kezdi meg szereplését az osztrák Divízió I-es bajnokságban. A csapat jelentős átalakuláson esett át az előző szezon óta, és akár az idei szezon meglepetésegyüttese is lehet.

 



A Fehérvár Enthroners Futball Akadémia felnőtt csapata április 7-én, vasárnap 15.00 órakor a tavalyi döntős Amstetten Thunder ellen kezdi meg szereplését az osztrák Divízió I-es bajnokságban. A fehérvári csapat a tavalyi szezonban mindössze egyetlen mérkőzést tudott megnyerni, ám az idei bajnokságra jelentős változásokon esett át. Irányító poszton Ben Langford vezeti az együttest, aki egyben az ELF csapat elkapó és speciális egység edzője is. Langford játéka új színt vihet az Enthroners támadásaiba, de rajta kívül is számos ígéretes fiatal játékos, valamint tapasztalt veterán alkotja a keretet. Ábrahám Gábor vezetőedző a mérkőzést megelőzően úgy nyilatkozott: minden mérkőzésen szeretnék megnehezíteni az ellenfeleik dolgát, így a tavalyi döntős Amstetten ellen is kiélezett mérkőzésre számít.

A mérkőzést a Takarodó út 3. szám alatt található műfüves pályán rendezik. A belépés ingyenes, minden szurkolót szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >