Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Ingyenes sportolási lehetőségek - Futókörök és Nyitott tornatermek várják a fehérváriakat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 09.
A Futókörök három helyszínen, szakmai vezetésű futó és gyalogló foglalkozásokkal várják a sportolni vágyókat. A Nyitott tornatermek keretében a tavaszi szünet után ismét mind a 19 helyszínen, 22 különböző sportág áll a fehérváriak rendelkezésére.

 


A Honvéd Szondi György SE szakemberei három helyszínen a hét három napján tartanak ingyenes futó és gyalogló foglalkozásokat. A Halesz liget 1000 méteres futókörén keddenként 17 és 19 óra között, az alsóvárosi rét sétányain szerdánként 15 és 16.30 óra között, míg a palotavárosi horgásztavak melletti futópályán csütörtökönként 17 és 19 óra között várják a sportolni vágyókat.

Azok, akik többféle mozgásformát is szívesen űznek, mától ismét válogathatnak a Nyitott tornatermek teljes kínálatából. Székesfehérváron 19 helyszínen 22 különböző sportág áll rendelkezésre a hét öt napján. A Nyitott Tornatermek programhoz bárki díjmentesen csatlakozhat.

A sportok és a kezdési időpontok teljes listáját a város honlapján, ide kattintva érhetik el. A helyszínen mindössze sportcipőre, tornacipőre, sportos öltözetre és az adott sportághoz szükséges eszközre van szükség. Minden foglalkozáson garantált a pályaidő, a szakemberek mindenkinek lehetőséget biztosítanak a mozgásra.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >