Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kinél voltak a város kulcsai?
Kinél voltak a város kulcsai? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 11.

ImageWarvasovszky Tihamér, Székesfehérvár polgármestere éppen a nyári szabadságát tölti. Amíg pihen, valakit meg kellett bíznia a városvezetői teendők ellátásával. De vajon kit választott ki "helyetteseként" az alpolgármesterek közül? Csapó Csillát, akiről nemrég azt mondta, hogy nem végzi el a feladatait? Vagy Pénzes Mihályt, akitől állítólagosan nemrég minden hatáskört elvont? Avagy Viniczai Tibort, akit alig láthatunk Székesfehérváron "sürgős teendői" miatt?

 

"Az elmúlt hetekben sokan nem a munkahelyükön töltötték az idejüket, hanem szabadságon voltak, vannak, hiszen itt a nyár. A közélet szereplőinél sincs ez másképp, így polgármester úr is pihent az utóbbi időszakban. Ilyen esetben a városvezetői teendők ellátásával valamelyik alpolgármestert szokás megbízni. Ezt a megbízást kizárólag a polgármester adhatja ki.

Róth Péter, a Fidesz Székesfehérvári Alapszervezetének elnöke szerint érdekes helyzet alakulhatott ki Fehérváron, hiszen néhány hónapja Warvasovszky Tihamér azt hangoztatta, hogy megrendült a bizalma alpolgármestereiben, most pedig közülük kellett felelős helyettest választania.

 

Image
Fotó: Temesvári Márta

"Arra keressük a választ, hogy melyik alpolgármester iránt tért vissza Warvasovszky Tihamér bizalma?" - mondta sajtótájékoztatóján Róth Péter - "Pénzes Mihály lett volna a bizalmi ember, akitől egy éve állítólag minden hatáskört elvont?

Esetleg Csapó Csilla élvezi ismét a polgármester bizalmát, akit nem olyan régen még a közgyűlésen kért számon, hogy nem hajtja végre az általa kijelölt feladatokat?

Vagy Viniczai Tiborhoz fordult, akit bokros teendői igen gyakran szólítanak el Székesfehérvárról? Kérdést tettünk fel a témában polgármester úrnak, kíváncsian várjuk a választ, amit természetesen megosztunk a sajtó nyilvánosságával is."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >