Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
20. ARAK AKTIV gála pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 12.
12 iskola, 112osztály, 900 alsó tagozatos tanuló vett részt az ARAK AKTIV 2024. tavaszi programjában. A játékos terematlétikai versenyben az iskolák tornatermeiben versenyeztek egymás ellen az 1-4. osztályok csapatai. A kiváló hangulatú fordulókat idén is az AKTIV gála zárja, ahol az évfolyam leggyorsabb, legügyesebb tanulói képviselik majd az iskolákat.

 Az AKTIV 20. gálán a sprintváltó, gát-váltó, ugró&kerülő váltó és a krumpli ültetős váltó versenyszámokban mutathatja meg ügyességét a résztvevő több mint 450 fehérvári kisdiák. 

" A tavaszi szünet előtt 12 iskolában rendeztük meg az iskolai fordulókat. A jól ismert gyakorlatokkal idén is remek párharcokat vívtak egymás ellen az osztályok. Kedves hagyománya az iskolai versenyeknek, hogy minden osztály választ magának egy csapatnevet. 8 tanuló a pályán versenyez, az osztálytársak 9. versenyzőként biztatják őket. Gyakran előkerültek az AKTIV háziversenyére készített ötletes plakátok, zászlók, molinók. Sok csapatnak kabalaállata is volt! Reméljük, hogy a szurkolók a remek hangulatot pénteken elhozzák az Alba Regia Sportcsarnokba is!" - mondta el Borsányi Zoltán, a sorozat szervezője.

" Az ARAK AKTIV program mára komplex atlétikai élményt nyújt a fehérvári általános iskolás fiataloknak. Alsóban a váltóversenyek, felsőben az AKTIV HiPer speciális gyakorlatain keresztül tűnhetnek fel Fehérvár fiatal tehetségei. A gála után gőzerővel készülünk a következő tanévre, ahol reményeink szerint a vármegye több városában is bemutatkozik az AKTIV versenysorozat." - tette hozzá Tölgyesi Előd, az ARAK szakosztályvezetője.

Az ARAK AKTIV gálája pénteken 8:45-kor rajtol az Alba Regia Sportcsarnokban, ahol a Hétvezér, az István Király, a Kossuth Lajos, a Németh László, a II. Rákóczi Ferenc, a Szent Imre, a Széna Téri, a Talentum, a Teleki, a Vörösmarty Mihály, a Zentai Úti és új részvevőként a Kodály Zoltán Általános Iskola csapatai vesznek részt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >