Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Mindenki győzött – több mint 400 diák versenyzett az ARAK AKTIV gálán Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 14.
Ismét az Alba Regia Sportcsarnok adott otthont az ARAK AKTIV alsó tagozatos diákok közötti, döntő gálájának. Az 1. és 4. évfolyam közötti diákok a délelőtt során ügyességi versenyeken mérhették össze erejüket, végül pedig mindenki bajnok lett.

 

 

A város tizenkét intézményének több mint 400 diákja vett részt az Alba Regia Atlétikai Klub által rendezett ARAK AKTIV gálán a Gáz utcai sportcsarnokban. A kisdiákok az év során különböző ügyességi, az atlétika mozgásformáit bemutató feladatokban mérhették össze tudásukat, a legjobb teljesítményt nyújtó osztályok pedig kvalifikálhattak a péntek délelőtti gálára. A több mint 400 iskolás ismét egymást buzdítva, remek hangulatban futott, kúszott, mászott, ugrott és dobott a különböző feladatokban. A lényeg azonban nem az eredményesség volt, hanem a mozgás szeretete, a sport népszerűsítése.

A város nevében Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte a résztvevőket az eredményhirdetésen. Megköszönte minden szervezőnek, támogatónak, hogy az ARAK AKTIV hosszú évek óta igazi sportünnepként van jelen a városban. „Ez a rendezvény a sport, az egészség és a közösség ünnepe.” Mészáros Attila hozzátette: bízik abban, hogy továbbra is megrendezik a gyerekek ezreit megmozgató programot.

Miután a gálán nem az eredményeké, sokkal inkább a versenyző diákoké volt a főszerep, így minden résztvevő csapat aranyéremmel a nyakában zárhatta a délelőttöt. A díjakat Mészáros Attila alpolgármester, Szauter Ákos, a Széphő Zrt. vezérigazgatója, valamint Török Szabolcs, a Székesfehérvári Tankerületi Központ igazgatója adták át a versenyzőknek és felkészítő tanáraiknak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >