Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Záróhangversenyéhez érkezik a Farkas Ferenc-sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 15.
Utazás a c-moll sötétségéből a C-dúr fénylő világosságába címmel rendezi meg a Farkas Ferenc-sorozat utolsó hangversenyét az Alba Regia Szimfonikus zenekar. Közreműködik Balázs János, Kossuth-díjas zongoraművész.

 

 

Két grandiózus művet, Rahmanyinov 2. c-moll zongoraversenyét és Beethoven 5. „Sors” szimfóniáját adja elő az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Farkas Ferenc-sorozat utolsó hangversenyén április 15-én, hétfőn 19.00 órától a Vörösmarty Színházban.

A nívós koncertek sorát ezúttal egy olyan vendégszólistával zárja a fehérvári zenekar, akinek virtuóz játéka, magas szintű zongoratechnikája mély zeneiséggel párosul, és különleges képessége van arra, hogy játékával megszólítsa a közönséget – ezt bizonyítja majd Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész Rahmanyinov c-moll zongoraversenyében. A karmesteri pálca pedig Dobszay Péter Junior Prima-díjas karmester kezében lesz, aki a zenekarral együtt Rahmanyinov mellett Beethoven 5. “Sors” szimfóniáját adja elő.

A művészek és a teljes zenekar már önmagában garancia arra, hogy felejthetetlen estében lesz része a koncert közönségének. Jegyeket 2400 forinttól a zenekar hivatalos oldalán, ide kattintva vásárolhatók meg elővételben.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >