Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Önkéntestoborzó napot rendeznek szombaton a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 19.
Állatbarát önkéntes munkatársakat keres a HEROSZ Fehérvári Állatotthona, a Takarodó úti létesítményben április 20-án, szombaton 9.00 és 17.00 óra között toborzónapot tartanak. Szeretettel várják minden érdeklődő jelentkezését!

 


Azoknak a csatlakozására számítanak, akik szeretik az állatokat és szeretnének dolgozni a gazdátlan, megunt, kidobott állatokért. Szombaton az érdeklődők belepillanthatnak a menhely mindennapi életébe, segíthetnek a kutyák-macskák ellátásában, szocializációjában, és megnézhetik, hogy az állatok mellett mennyi feladat van még egy állatotthonban. Beülhetnek a macskaházba és a cicaoviba, besegíthetnek a kölyökkutyák ellátásába és lesz csoportos kutyaséta is. A tapasztalt önkéntesek mesélnek saját élményeikről és megmutatják, miért is jó az állatotthonban tevékenykedni.

Önkéntesek lehetnek a gyerekek 10 éves korig úgy, hogy a tevékenység ideje alatt szülő is velük van, 10 és 14 éves kor között csak engedély kell kérni a szülőtől, jelentlét viszont nem szükséges, 18 éves kor felett pedig bárki önállóan, saját döntése szerint csatlakozhat. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >