Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Versek, mesék, társasjáték – szombati családi programok
Versek, mesék, társasjáték – szombati családi programok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 20.
A családoknak szombaton délelőttre kínál tartalmasan együtt töltött időt az Aranybulla Könyvtár és a VMK Széna téri Tagkönyvtára. Családi társasjáték és mesés, zenés, verses program közül is választhatnak az érdeklődők.

 

 

Április 20-án, szombaton 09.30 órától 12 óráig számos társasjátékot kipróbálhatnak mindazok, akik regisztrálnak az Aranybulla Könyvtár programjára. A Játs(s)zma családi délelőttre mindazokat örömmel várják, akik játszanának egy jót barátaikkal, de nincs otthon elég hely áthívni őket, vagy szívesen megismernének új játékokat, de nem ruháznának be rá addig, ameddig nem próbálták ki, de azok is bátran jelentkezhetnek, akik új emberekkel ismerkednének, vagy nem boldogulnak a sokszor kaotikusnak tűnő játékszabályok olvasásával. Nemcsak jó hangulat, hanem egy valódi játékmester, Kozma Ferenc és a Székesfehérvári Társasjáték Klubos barátai is várják az érdeklődőket. Az eseményre regisztrálni lehet a 22/312-945 telefonszámon, vagy az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, illetve a könyvtár közösségi oldalán.

Azok, akik szeretik a mesék világát, örömmel hallgatnak verset, zenét, ők a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárát válasszák. Április 20-án, szombaton 10 órakor kezdődik Egyszer volt… Élet a tavaszi erdőben címmel a program a Széna tér 16. szám alatt.

Mindkét program ingyenes, szeretettel várják az érdeklődőket!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >