Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Már lehet jelentkezni a Fehérvári Kézművesek Egyesülete nyári diáktáboraira
Már lehet jelentkezni a Fehérvári Kézművesek Egyesülete nyári diáktáboraira Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 21.
Idén is meghirdette nyári diáktáborait a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. Július 1-5-e között, valamint augusztus 12-16-a között lesz egy-egy turnus, melyekre már lehet jelentkezni.

 


A Kézművesek Házában zajló napközis táborok elsősorban a 10 és 16 év közötti gyerekeknek nyújtanak tartalmas, kreatív elfoglaltságot naponta 8 és 16 óra között. A résztvevők megismerik a népi kézműves szakmákat, elsajátítják a munkafolyamatokat, illetve el is készítik a különféle használati és dísztárgyakat, többek között fonással, szövéssel, varrással, hímzéssel, gyöngyfűzéssel, faragással, vesszőfonással…stb.

A július első hetében zajló turnusra június 28-ig, az augusztusi turnusra augusztus 9-ig lehet jelentkezni. A részvételi díj tartalmazza az anyagköltséget, az eszközhasználatot és a szakmai útmutatást, emellett a gyümölcs- és ásványvízfogyasztást, valamint a fagyizást.

Jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges ; +36 20 259 2952.


Részletek ITT


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >