Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Megjelent BatBoy második albuma
Megjelent BatBoy második albuma Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. április 23.
„Ez az egész egy terápia volt nekem, és remélem, másoknak is az lehet” – Megjelent BatBoy második albuma. Az Ezzel születni kell dalain keresztül a közönség valóban közel kerülhet Mikey-hoz.

 


„Fél évet dolgoztunk ezen az albumon, és az elkészült dalok tükrözik is az elmúlt időszakot: mindent, amin keresztülmentem és amit megéltem, ahogy változtam és fejlődtem” – mondta Mikey. Az egyik dal különösen közel áll az előadó szívéhez: „A nagymamám tavaly nyáron ment el, ő ihlette a Nagyinak üzenem című dalt, de valahol az egész albumot is neki szeretném dedikálni. Ki kellett adnom magamból az érzéseimet: ez az egész egy terápia volt nekem, és remélem, másoknak is az lehet. Azt érzem, ma már sokan nem beszélnek nyíltan az érzéseikről, én ezen változtatni szeretnék, hiszen mind hasonló dolgokon megyünk át” – mondta.

Hallgasd meg az albumot: https://bfan.link/ezzel-szuletni-kell (https://bfan.link/ezzel-szuletni-kell?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1-wKxaRwl0ZMh5o2ac46pM_SLAnCL8-y8CZWXmQueqROzNSoZx8Mz_WL4_aem_AdNPvmz-F8LzGhC9-Q9jJVcPWiWf0lRlfIRfWw4gS9oYHniHAqV9F39UIwnNMBd-1f4RQpqAfzb3KTPiwGNeO0Wd)

Az album előfutára volt a Bocsi, kösz, nem! (https://www.youtube.com/watch?v=-ZLPKym4zwg) , amelyről Mikey így fogalmazott: „A társaságomról szól, arról, hogy már nem teljesen mindegy, kik vesznek körül. Mint mindenki, én is sokat változom, ahogy megy az idő, de a zene által is: magamat is emlékeztetem a szöveggel arra, hogy figyeljek rá, kik vannak körülöttem.”

Ezt nemrég a Burijencivel közös, kissé már nyárias hangulatú, ám szintén személyes Ellenem szólt (https://www.youtube.com/watch?v=5rQD_i79ok4) követte, de több közreműködés is helyet kapott az anyagon. „Nem nagy neveket szerettem volna, hanem olyan feateket, akiket tehetségesnek tartok. Kid Diyan szinte a testvérem, együtt kezdtünk zenélni, rengeteg mindenen átsegítettük egymást, nem volt kérdés, hogy közös dalt csinálunk. Szösmoke-ot kevésbé ismerem, de nagyon nagyra tartom, és remélem, hogy dolgozunk majd még együtt a jövőben is” – mesélte.

Az album címadó dala, az Ezzel születni kell pedig magáért beszél: tekinthető akár BatBoy ars poeticájának is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >