Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hangszerbemutatók és alkalmassági meghallgatások a Hermann zeneiskolában
Hangszerbemutatók és alkalmassági meghallgatások a Hermann zeneiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 23.
A zeneiskolai beiratkozást megelőzően hangszerbemutatókkal várják az 1-3. osztályos diákokat és a nagycsoportos óvodásokat április 23-án, kedden a Hermann László Zeneiskola hangversenytermében.

 

 

Április 23-án, kedden 8-tól 13 óráig hangszerbemutatókkal várja az 1-3. osztályos diákokat és a nagycsoportos óvodásokat hangszerbemutatókkal a Hermann László Zeneiskola. Regisztrálni az iskola e-mail címén, a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen vagy telefonon, a +36-22/500-989 számon lehet.

Az alkalmassági meghallgatások május 15-16-17-én 14 és 18 óra között lesznek. Ott a jelentkezőt az általa megjelölt hangszert tanító tanárok hallgatják meg, felmérve a zenei képességeit és a hangszerhez szükséges adottságokat. Azt kérik, hogy a meghallgatásra egy dallal készüljön a gyermek (ez lehet óvodában, iskolában tanult kedvenc dala), ezenkívül ritmusgyakorlattal és dallaménekléssel szoktak készülni a kollégák.

A zeneiskolában választható főtárgyak: zongora, orgona, szintetizátor-keyboard (telephelyen), hegedű, brácsa, cselló, nagybőgő, gitár, harmónika, ütő, fagott, furulya, fuvola, klarinét, oboa, szaxofon, trombita, harsona, kürt, tuba, magánének, népi ének, cimbalom, citera, duda, koboz, népi furulya, népi klarinét, népi hegedű, népi brácsa, népi bőgő, tambura, tekerő.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >