Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Változatos programok csütörtökönként a Gárdonyi Géza Művelődési Házban
Változatos programok csütörtökönként a Gárdonyi Géza Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 25.
Asztalitenisz, karate és társastánc is lesz április 25-én, csütörtökön a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. A foglalkozások mindegyike egy sorozat része, melyekre érdeklődési körhöz igazodóan minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Színes, változatos programokkal várja látogatóit a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár a Sóstó ltp. 1. szám alatt. A hét minden napján kínálnak elfolgaltságot, csütörtökönként például háromfélét is. 17.00 és 18.00 óra között gyűlik össze a Pingpong Klub, ahova az asztalitenisz szerelmeseit várják. A foglalkozásra érdemes kényelmes sportöltözetben érkezni, valamint saját ütőt – amennyiben rendelkezésre áll – vinni.

18.00 órától Senpai Vranszki Attila, II. danos mester vezetésével a Pagoda Shibu egyesület tart kyokushin karate edzést. Az érdeklődőket 7 éves kortól és nemtől függetlenül várják. Aki először szeretne részt venni az edzésen, mindössze kényelmes sportruhát és egy nagy adag lelkesedést kell vinnie!

18.30 órától folytatódik a Csütörtök Esti Társastánc Klub, ahol minden korosztályt szeretettel látnak. A foglalkozást Horosz Gergő szervezi, további információkat is nála lehet kérni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >