Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Európai Történelmi Kertek Napja pénteken a Károlyi Kastélyban
Európai Történelmi Kertek Napja pénteken a Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 26.
A fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban ötödik alkalommal tartják meg a Történelmi kertek napját, melynek keretében számos programmal várják a látogatókat. Április 26-án, pénteken interaktív előadás és filmvetítés is lesz, de botanikai sétát is rendeznek.

 

 

Április 26-án, pénteken 10 órától ötödik alkalommal rendezik meg az Európai Történelmi Kertek Napját a Károlyi Kastélyban Fehérvárcsurgón. A programok 10.00 órától interaktív előadással, valamint filmvetítéssel kezdődnek, majd az érdeklődők megtudhatják, mit is jelent az Európa Tanács égisze alatt működő Történelmi Kertek Európai Útja tagjának lenni a Károlyi Kastélypark számára.

11.00 órától a nemzetközi Dendrológiai Alapítvány szakemberei a helyi Károlyi József Általános Iskola tanulóinak részvételével fát ültetnek a tanösvényen, majd 12.00 órától egy a történelmi sajátosságokra fókuszáló botanikai séta kezdődik. Zárásként kerül sor a kidőlt és kivágott fákról készített diákfotók kiállításának megnyitójára, valamint a fotópályázat eredményhirdetésére.

További információ a 06-21-311-0426-os telefonszámon, valamint az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen kérhető.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >