Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Gyermekeknek szóló programok szombaton három könyvtári helyszínen
Gyermekeknek szóló programok szombaton három könyvtári helyszínen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 27.
Kézműves foglalkozás, Kerekítő és papírszínházi előadás várja a gyermekeket a Vörösmarty Mihály Könyvtár Mészöly Géza és Budai úti Tagkönyvtáraiban, valamint Gyermekrészlegén. A programok április 27-én, szombaton 10 órakor kezdődnek.

 

 

Tavaszi dekorációként vagy anyák napi meglepetésként is örömet adnak azok a papírból és dekorgumiból készült virágok, amelyeket Koncz Éva vezetésével rakhatnak össze kicsik és nagyon egyaránt. A kézműves foglalkozás április 27-én, szombaton 10 órakor kezdődik a Vörösmarty Mihály Könyvtár Mészöly Géza utcai Tagkönyvtárban.

Az apró kezű, apró lábú, leendő olvasókat és szüleiket közös játékra hívják a Budai úti Tagkönyvtárba. A Kerekítő foglalkozáson ölbeli játékokat, mondókákat, verseket tanulhatnak a résztvevők Nagyné Váti Zsuzsanna vezetésével szombaton 10 órától.

A VMK Gyermekrészlegén szombaton papírszínházi előadás lesz. Az óvodás és kisiskolás korú gyermekek A vízcsepp meséjét ismerhetik meg, aki anyja, a folyó bíztatására indul el felfedezni a világot, majd egy hosszú utat bejárva tér vissza ölelő karjaiba. A szerző, Tasi Katalin Marok Kriszta kedves rajzaival illusztrált történetét 10 órától meséli el.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a programokra!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >