Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Májustól minden városrészben elérhetőek az ingyenes nordic walking foglalkozások Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 01.
Májustól Székesfehérvár valamennyi városrészében elérhetőek az ingyenes nordic walking foglalkozások. Az országban egyedülálló program 15 helyszínen, hétköznapokon valósul meg. Szeretettel várják a sportolni vágyókat minden korosztályból!

 


Az ingyenes nordic walking foglalkozások Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával, a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség szervezésében valósulnak meg az Alsóvárosi réten, a Zichy ligetben, a Halesz ligetben, a Széna Téri Általános Iskola környékén, a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Ház udvarán, a Tóvárosi Általános Iskolánál, a Sóstó tanösvényen, az Öreghegyi Közösségi Háznál, a Köfém rugby sportpályán, az Illyés Gyula téri park sétányán, a Tolnai utca 41. szám alatti iskolaépületnél, a Deák Ferenc Technikumnál, az István Király Általános Iskolánál, a maroshegyi Vásártérnél és a Kisfaludi Közösségi Háznál.

A foglalkozások hétköznapokon 15-20 fős csoportokban zajlanak. A részvétel ingyenes és a botokat is díjmentesen biztosítják a szervezők. Az időpontokról és a helyszínekről szóló tájékoztató elérhető Székesfehérvár honlapján.

A nordic walkingnak számos hasznos élettani hatása van, többek között kedvezően befolyásolja a szív- és érrendszer működését. Erről ITT olvashatnak bővebb információkat az érdeklődők.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >