Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Rendhagyó Mesekuckóba várják a gyerekeket és az anyukákat az Aranybullában
Rendhagyó Mesekuckóba várják a gyerekeket és az anyukákat az Aranybullában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 03.
Rendhagyó, Anyák-napi Mesekuckót rendez a Szövőmadár Meseműhely május 3-án, pénteken 16.30 órától az Aranybulla Könyvtárban. Egy szívhez szóló, mesés történettel, közös játékkal és kézművességgel készülnek. A belépéshez regisztráció szükséges.

 



A program attól lesz rendhagyó, hogy a Mesekuckó ajtaja a megszokottól eltérően nyitva áll majd az anyukák és nagymamák előtt is, akik szeretnének egy meghitt, hangulatos, bolondozós és vidám délutánt együtt eltölteni a gyerekeikkel, unokáikkal. Fazekas Éva, a Szövőmadár Meseműhely vezetője ezúttal is élőszavas mesemondással készül, és nem maradhat el a mondókázás, a játékos daltanulás és a játék sem. A kézműves foglalkozáson készült alkotásokat a gyerekek hazavihetik és mellé még egy apró ajándékot is kapnak.

A helyszín befogadóképességének korlátozottsága miatt ezúttal is szükséges a regisztráció a résztvevők pontos számának megadásával. Különösen esős időjárás esetén kérik továbbá, hogy a résztvevők hozzanak magukkal váltócipőt vagy dupla zoknit, mert utcai cipővel nem lehet bemenni a terembe. Ezen kívül semmi más nem szükséges, minden eszközt és anyagot biztosítanak a helyszínen.

További részletek az Aranybulla Könyvtár Facebook oldalán, ITT olvashatóak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >