Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Japán kalligráfia kiállítás és Olvasóklub ma a Vörösmarty Mihály Könyvtárban
Japán kalligráfia kiállítás és Olvasóklub ma a Vörösmarty Mihály Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 02.
Május 2-án, csütörtökön több programmal is várja látogatóit a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Folytatódik a középiskolás korosztálynak szóló Olvasóklub, valamint megnyitják Adrián Lóránt japán kalligráfia kiállítását.

 


Május 2-án, csütörtökön 16.30 órakor a Vörösmarty Mihály Könyvtár Gyermekrészlegén folytatódik a középiskolás korosztálynak szóló Olvasóklub. A klubban ezúttal Linn Skaber A szívem egy bezárt bódé című kötetével ismerkedhetnek meg. Az Olvasóklubról bővebb információt a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges oldalon, vagy a 06-22-312-845/25-ös telefonszámon kérhetnek az érdeklődők.

Május 2-án, csütörtökön 17.00 órától a Széna téri Tagkönyvtárban Adrián Lóránt műveiből nyílik japán kalligráfia kiállítás. A japán kalligráfia, másnéven sodó egyike a japán művészeti ágaknak. A művészet ezen ágát tapasztalat útján kevésbé lehet elsajátítani, a művészek inkább érzelmeikre hagyatkoznak alkotás közben. A kiállítást június 1-ig látogathatják a tagintézmény nyitvatartási idejében.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >