Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Kiállítások a Vörösmarty Mihály Könyvtárban
Kiállítások a Vörösmarty Mihály Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 04.
Boruzs Katalin fotókiállítása, valamint Stokinger József ex libris tárlata is várja a héten a Vörösmarty Mihály Könyvtár látogatóit. Az intézményben folytatódik a Pedagógus Klub is, ahol Sevella Zsuzsanna Gránátalma-díjas játéktervező várja az érdeklődőket.

 

 

Egy ásatás története címmel nyílik kiállítás május 6-án, hétfőn 17.00 órától a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tolnai utcai Tagkönyvtárban. Boruzs Katalin fotói a szabadbattyáni Seuso-épületegyüttes ásatásának pillanatait örökítették meg. A kiállítás az intézmény nyitvatartási idejében, május 31-ig látogatható.

Május 7-én, kedden 11.00 órától Stokinger József ex libris kiállítása nyílik meg a Budai úti Tagkönyvtárban Szeretet, béke, barátság címmel. Stokinger József több ezer darabból álló gyűjteményét rendszeresen mutatja be, különböző témakörökben. A mostani tárlatot május 31-ig látogathatják az érdeklődők.

Május 8-án, szerdán 16.00 órától folytatódik a Pedagógus Klub kézműves foglalkozás Sevella Zsuzsanna Gránátalma-díjas játéktervezővel a Vörösmarty Mihály Könyvtár Pedagógiai részlegén. A résztvevők ezúttal Anyák-napi varázsképet és egyszerű mozgóképet készíthetnek. A foglalkozás ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >