Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Csőtörés miatt lezárják a Budai út József Attila utca – Kégl György utca közötti szakaszt
Csőtörés miatt lezárják a Budai út József Attila utca – Kégl György utca közötti szakaszt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 04.
Csőtörés utáni javítási munkálatok miatt május 3-án, pénteken 11.00 órától előreláthatólag május 7-én, keddig lezárásra kerül a Budai út József Attila utca – Kégl György utca közötti, Piac tér felé vezető szakasza. A városból kifelé a gépjárműforgalom egy forgalmi sávon biztosított marad.

 

 

Május 3-án, pénteken 11.00 órától csőtörés hibaelhárítása miatt lezárják a Budai út József Attila utca – Kégl György utca közötti, Piac tér irányába vezető szakaszát. A korlátozást várhatóan május 7-én, kedden oldják el. Az útszakaszon a városból kifelé irányban a gépjárműforgalom egy forgalmi sávon biztosított marad.

A lezárás miatt a Budai úton a városközpont irányába közlekedő járművek a Budai út – Deák Ferenc utca – József Attila utca csomóponttól kizárólag a Deák Ferenc utca és a József Attila utca irányába tudnak tovább haladni. A József Attila utcáról a Budai útra jobbra kanyarodni nem lehet, a megengedett haladási irány a Deák Ferenc utca irányába egyenesen.

A lezárás miatt kimaradó autóbusz-megállóhely a befelé vezető irányban a Távírda utca elnevezésű megálló. A megállóhelyet érintő autóbuszjáratok a zárás időtartama alatt a József Attila utca – Rákóczi út – Várkörút – Budai út terelőútvonalon közlekednek és minden érintett megállóban megállnak.

Kérik a lakosságot, hogy az úti céljaik megközelítése során vegyék figyelembe a korlátozásokat, valamint ha tehetik, használják a WAZE útvonaltervező applikációt.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >