Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Asztali szerepjáték, ásványszakkör és Anyák-napi kézművesség szombaton a könyvtárakban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 04.
Május 4-én, szombaton több izgalmas programmal várják az érdeklődőket a Vörösmarty Mihály Könyvtár fiókkönyvtáraiban. A Budai úton asztali szerepjátékozást, a Széna téren ásványszakkört, míg a Mészölyön Anyák-napi kézműves műhelyt szerveznek. A részvétel mindenhol ingyenes.

 



10.00 órakor a májusi találkozóval folytatódik az Asztali Szerepjáték Műhely a Budai úti Tagkönyvtárban. A régi és új játékosok ezúttal is a világ legnépszerűbb asztali szerepjátékával, a Dungeons & Dragons kalandjátékkal játszhatnak, folytatják A Jéggerinc-csúcs sárkánya című, az Elfeledett Birodalmak világán játszódó többrészes történetét eljátszását. Karaktert választanak, összefoglalják az előzményeket, majd jön az aktuális kaland megszemélyesítése.

10.00 órától a Széna téri Tagkönyvtárban szervezik meg az újabb ásványszakkör-foglalkozást általános és középiskolások számára. Az ifjú résztvevők ezúttal megismerhetik a galenit, a szfalerit, a kalkopirit és a fluorit nevű ásványokat és hasznos, érdekes információkat hallanak a pátkai ércbányáról. A programot Kovács Pál székesfehérvári ásványszakértő vezeti.

13.30 órakor a Mészöly Géza utcai Tagkönyvtárban rendhagyó kézműves műhely nyitja meg a kapuit, ahol origami technikával lehet készíteni ajándék szívecskéket és virágokat a közelgő Anyák-napja alkalmából.

További részletek a www.vmk.hu oldalon olvashatóak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >