Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A jótékonyság jegyében jön az V. Házi Bajnokság a Törteli Box Clubbal
A jótékonyság jegyében jön az V. Házi Bajnokság a Törteli Box Clubbal Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 08.
Május 11-én, szombaton 9.00 órától tíz bemutatómérkőzést vívnak a Törteli Box Club sportolói a jótékonyság jegyében. A rendezvényen a 4 éves Micskó Beni gyógykezelésére gyűjtenek, aki Duchenne-féle izomsorvadásos betegségben szenved.

 

 

Újra Házi Bajnokságot rendeznek a Törteli Box Clubban. Május 11-én, szombaton 9.00 órától ezúttal tíz bemutatómérkőzésre kerül sor, ahol a klub bokszolói, kiegészülve a Turós Arnold által edzett bunyósokkal 3x2 perces meccseken mutatják meg tudásukat. A bajnokság a jótékonyság jegyében zajlik, miután Törteli Balázs, a Törteli Box Club vezetője a 4 éves Micskó Beni gyógykezelésére ajánlja fel a rendezvény becsületkasszás bevételét.

Törteli Balázs az ÖKK kérdésére elmondta, hogy az interneten találkozott Micskó Beni, a 4 éves, Duchenne-féle izomsorvadásban szenvedő kisfiú történetével, és úgy gondolta, a saját eszközeivel megpróbál segíteni a családnak. A cél, hogy minél nagyobb összeggel járulhassanak hozzá a kisfiú 1.3 milliárd forintba kerülő gyógykezeléséhez. Ennek érdekében nem csak a bajnokságon, de az edzéseken is lehet adakozni a Box Clubban.

A szervezők minden érdeklődőt várnak május 11-én, szombaton 9.00 órától a Videoton Oktatási Központban, ahova belépő nincs, azonban a becsületkasszánál mindenki hozzájárulhat Micskó Beni gyógyulásához.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >