Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Botka István: A WHO szerződés – és ami mögötte van
Botka István: A WHO szerződés – és ami mögötte van Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. május 07.
Botka István, a MAG Népe Mozgalom alapítója / vezetője lesz a Hétvezér Esték 636. előadó vendége. A programra 2024. május 7-én, kedden kerül sor a Királykút Emlékházban.

 

„A WHO szerződés – és ami mögötte van” – címmel tart előadást Botka István ma 18 órától a Fejér Szövetség által szervezett Hétvezér Esten a Királykút Emlékházban. (Cím: Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.)

A MAG Népe Mozgalom alapítója / vezetője az est során arra próbál rávilágítani, hogy a WHO szerződés csupán egy folyamat része. Kifejti majd, hogyan indult világjáró körútra a COVID, mi volt a célja, s miért akarják az oltásokat az emberekre kényszeríteni?

Megmagyarázza, hogy a WHO szerződés kiveszi a nemzetállamok kezéből az irányítást az egészségügyi vészhelyzetek idején (legyen szó akár „vélt” helyzetekről…), hiszen a COVID idején egyes tagországokban a polgári lakosság nagyon ellenállt a különböző intézkedéseknek, vagyis nem irányíthatók olyan mértékben, ahogyan azt szeretnék… - Hogy kik? Valószínűleg ez is kiderül majd Botka István segítségével!

 

Ízelítő, hogy mire számíthatunk az esten: KATTINTSON IDE

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >